Αξιοπιστία | Τεχνογνωσία | Εμπιστοσύνη | Εξέλιξη

Κατάστημα Πόλης

26610 - 22004

Κατάστημα Βρυώνη

26610 - 24884

Επικοινωνήστε μαζί μας

[email protected]

Οι υπηρεσίες μας

Η Συρματουργία ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απ’ το 1962 με πρωτοποριακή εξέλιξη και συνεχή προσπάθεια στην δημιουργία καινοτόμων λύσεων στο χώρο της συρματουργίας και των μεταλλικών κατασκευών.

απ΄ το 1962

Εμπόριο Σιδήρου και Σιδηρικών

Η εταιρία Επιχ/σεις Σπύρος Κοντός & Σια ΕΕ δραστηριοποιείται στο εμπόριο Συρματουργικών Προϊόντων και Σιδήρου σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2000τμ στο κέντρο της πόλης.
Διαθέτοντας εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία η ΚΟΝΤΟΣ Wires προσφέρει τις εξής υπηρεσίες:

ΚΟΝΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
H “Κοντός Ασφάλεια” παρέχει πάσης φύσεως σιδηροκατασκευές και περιφράξεις από εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία, ρολά ασφαλείας, γκαραζόπορτες, σιδεριές ασφαλείας, μπάρες.

ΚΟΝΤΟΣ ΟΙΚΙΑ
Θωρακισμένες πόρτες, πόρτες εσωτερικού χώρου, σκάλες μεταλλικές και ξύλινες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, σκάλες παταριού, κουφώματα αλουμινίου.

απ΄ το 1980

Corfu Fencing – Βιοτεχνία Συρματοπλεγμάτων

Η βιοτεχνία συρματοπλεγμάτων ΚΟΝΤΟΣ παράγει διαφόρων ειδών συρματοπλέγματα με τις πιο σύγχρονες συρματοπλεκτικές μηχανές Ιαπωνικής κατασκευής, δυνατότητας τεράστιας παραγωγής. Συρματοπλέγματα περίφραξης, εξάγωνα καθώς και σιδηροπασσάλους από σωλήνες και σιδηρογωνιές όλων των διαμέτρων και διαστάσεων.

Στην κατηγορία των εξάγωνων συρματοπλεγμάτων η Kontos Corfu Wire κατέχει την πρώτη θέση στην Ελλάδα σε ποιότητα και εμπορεύεται τα προϊόντα της πανελλαδικά. Το εξάγωνο πλέγμα πλέον αποτελεί την αιχμή του δόρατος της βιοτεχνίας μετά το μεγάλο κενό που άφησε η ΔΑΡΙΓΚ, προσφέροντας έτσι, τις υψηλότερης ποιότητας, υπηρεσίες βιοτεχνίας συρματοπλεγμάτων στην ελληνική αγορά.

kontos-wires-services

έως και Σήμερα

Συντήρηση

Η KONTOS Corfu Wire εκτός απ’ την παροχή εξαιρετικής ποιότητας σιδηρικών προϊόντων, έχει εξασφαλίσει και για την μακροβιότητα των προϊόντων αυτών προσφέροντας υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής σε σιδηρικά προϊόντα, όπως τα κουφώματα, τα ρολά, γκαραζόπορτες κλπ.

Με την αγορά σιδηρικών προϊόντων, η εταιρία σας προσφέρει τα σημαντικότερα tips συντήρησης έτσι ώστε να διατηρήσετε τα προϊόντα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το μεγαλύτερο δυνατό χρονικό διάστημα, με άρτια εμφάνιση και αποδοτικότητα.