Αξιοπιστία | Τεχνογνωσία | Εμπιστοσύνη | Εξέλιξη

Κατάστημα Πόλης

26610 - 22004

Κατάστημα Βρυώνη

26610 - 24884

Επικοινωνήστε μαζί μας

[email protected]

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

kontos-wires-who-we-are-project-planning-2-edited

Η εταιρία ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ, δραστηριοποιείται στο χώρο της συρματουργίας και των σωλήνων, με έδρα το κέντρο της πόλης της Κέρκυρας. Η ΚΟΝΤΟΣ WIRES αποτελεί την νούμερο 1 βιοτεχνία επεξεργασίας σύρματος σε ποιότητα στην Ελλάδα καθώς επίσης δραστηριοποιείτε στο εμπόριο συρματουργικών προϊόντων και σιδήρου διαθέτοντας εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων. Η εταιρία φημίζεται για την επαγγελματική κατασκευή περιφράξεων και ειδικών κατασκευών υψηλής ποιότητας και αντοχής. Περιφράξεις παντός τύπου όπως αθλητικών εγκαταστάσεων, εμπορικών κέντρων, φωτοβολταϊκών, λιμανιών κλπ.

01. ΙΣΤΟΡΙΑ

Η εταιρία μας ξεκίνησε να δραστηριοποιείτε στο χώρο του εμπορίου σιδηροκατασκευών και περιφράξεων το 1962 με την επωνυμία ΚΟΝΤΟΣ Ε.ΣΠΥΡΟΣ. Σύντομα, το 1980, η εταιρία εξελίχθηκε σε συρματουργία δημιουργώντας την βιοτεχνία συρματοπλεγμάτων και επεξεργασίας σιδήρου με το διακριτικό πλέον τίτλο ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ.

02. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας έχουν κερδίσει αδιαμφισβήτητα την προτίμηση του κόσμου στον χώρο της συρματουργίας. Σημαντικό κομμάτι αυτής της επιτυχίας αποτελεί το σύνολο του προσωπικού μας. Η πολυετής τους εμπειρία και η συνέπεια στην ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών έχουν διασφαλίσει την επιτυχημένη λειτουργία της.

03. ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

Η KONTOS Corfu Wire καλύπτει τις ανάγκες μεγάλων πελατών μέχρι και σήμερα με απόλυτη επιτυχία. Κατασκευή και εγκατάσταση σιδηροκατασκευών και περιφράξεων για εγκαταστάσεις αθλητικών κέντρων, σούπερ μάρκετ,  λιμανιών, οικοπέδων – αγροτεμαχίων, φωτοβολταϊκών κλπ.

Μέλη της Διεύθυνσης

Παντελής Σ. Κοντός

Υπεύθυνος Πωλήσεων

Σπύρος Π. Κοντός

Οικονομολόγος / Υπεύθυνος Λογιστηρίου

Ιωάννα Π. Κοντού

Μαθηματικός / Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων